Om oss

Skreddersydde løsninger

Vårt mål er å levere det aller beste innen tilkomstteknikk

For oppdrag som byr på vanskelig tilkomst og setter høye krav til sikkerhet, har tilkomstteknikk vist seg å være den beste og mest effektive metoden.

Arbeid i tau benyttes i dag for bl.a. vedlikehold, utførelse av arbeid, inspeksjon, og tar sakte over for eldre arbeidsteknikker. Dette er en godt utprøvd, rimelig, sikker og miljøvennlig løsning.

Over hele verden kombinerer man fagarbeid sammen med bruk av tilkomsteknikk – innen olje og gass, på boreplattformer, boreskip, skipssider, kraner, tårn og annet.

Metoden brukes også på konstruksjoner onshore, herunder broer, tårn, master, kirkebygg, tunneler og bygninger ute og inne. Teknikken er dessuten mye brukt innen sikring av potensielle sikkerhetsutsatte områder, som fjellsikring og andre fareområder.

Hos Nortech Energy følger vi alle lovbestemte forskrifter, i tillegg til interne sikkerhetskrav og prosedyrestandarder. Alt utstyr er i henhold til våre interne prosedyrer og NS 9600. Dette gjelder også utførende personell. Bedriften er en av få som er Soft-godkjent (aug 20) for utførende tjeneste.

Noen nøkkeltall:

39

års erfaring

150

fullførte prosjekter

Nortech Energy – med fokus på effektivitet og sikkerhet

TRYGT

Våre klatrere er alltid festet med to tau, begge festet til hvert sitt forankringspunkt for maksimal sikkerhet. Alt utstyr inspiseres med jevne mellomrom. Alle våre klatrere er sertifisert i henhold til NS 9600, en sertifiseringsstandard som beskriver krav til og sertifisering av personell, utførende virksomheter og opplæringsvirksomheter innen arbeid i tau.

GRØNN OG ENKEL TEKNOLOGI

Våre klatrere bruker klatreteknikk og hovedsakelig egen muskelstyrke til å flytte fra punkt A til B, for å utføre arbeid mens de selv bærer på alt nødvendig utstyr. Arbeid i tau er grønn teknologi i praksis, og en kostnadsbesparende og sikker metode for å utføre arbeid i høyden.

RIMELIG

Tilkomstteknikk kan være enten et supplement eller alternativ til tradisjonelle løsninger, som stillas og fasadeheis. Derfor er det dette ofte en veldig kostnadsbesparende metode.

FLEKSIBLE SYSTEMER FOR ARBEID I HØYDEN

Vi hjelper til med å etablere midlertidige eller permanente systemer for enkel og effektiv adkomst. Offshore: derek, patong, legg, skuteside, helideck, kran, tank og lignende konstruksjoner. Onshore: tårn, vindmøller, kran, bruer, master, tak, bygningsmasse/fasader, tunnel, fjellskråning, tank og annen konstruksjon. Innvendig og utvendig i eksisterende eller nye bygg.

Nortech Energy tilbyr kostnadseffektive og kundetilpassede løsninger for både vedlikehold og reparasjon, og tar på oss hele jobber og deler av jobb innen mekaniske fag (mek/plate/rør/sveis), elektrofag isolasjon (kapsling/takdekking), overflatebehandling av stillas rigg operasjon (vanlig og kompleks rigg), vask av fasade innvendig og utvendig, fallende gjenstander og annet.

ALT ER MULIG

Vår ekspertise innen tilkomstteknikk gjør at vi kan komme til nær sagt hvor som helst og når som helst. Vi har lang erfaring i å hurtig nå vanskelige arbeidssteder for å utføre komplekse oppgaver – under krevende værforhold.

EN GJENNOMTENKT HMS-POLICY

Hos Nortech Energy er sikkerheten til våre ansatte det viktigste – alle skal hjem fra jobb. Vi skal ta vare på hverandre etter et prinsipp vi kaller buddy-building (kameratsjekk), hvor alle ansatte tenker på hverandre i tillegg til seg selv.

 

Hvert eneste oppdrag tar utgangspunkt i nøye og gjennomtenkte risikovurderinger, for å overholde alle forskrifter, lover og retningslinjer for bransjen. Våre HMS-rutiner inkluderer også å jevnlig be om råd og perspektiver fra de ansatte. Slik kan vi sørge for det best mulige arbeidsmiljøet, og null skader på personell og materiell.

logo - fellesforbundet
logo - iso-9001-nota-800x500
logo - nho
logo - norsk industri

Effektive, riktige og rimelige løsninger.

Efficient, correct and affordable solutions.